Villkor

 Læs vores vilkår inden du afgiver din ordre. Når du afgiver din ordre, har du accepteret vores vilkår. Du skal være over 18 for at handle hos os. Hvis du har flere spørgsmål, kontakt os på info@loveforever.se.

Priser

Alle priser inkluderer 25% moms.

Levering og leveringstid

Alle vores leverancer foretages af Postnord eller DHL Når dit produkt er på servicepunktet, vil du modtage en sms om, hvor du kan hente det. Den omtrentlige leveringstid for Danmark er 3-6 arbejdsdage, forudsat at produktet er på lager. Hvis det er leveringstid, står det for produktet i webshoppen. I ferietider kan det være lidt længere.

Fragt

Forsendelsesomkostninger DKK79, returomkostninger DKK100 for vareværdi op til DKK1500, over DKK 1500 returomkostninger er DKK150. En uopklaret pakke debiteres DKK300.

Betalning

www.loveforeverchic.dk kan du vælge følgende betalingsmetoder:

Klarna:
Faktura: Køb nu – betal 14 dage efter leveringsdagen!
For at købe fakturaer har vi brug for dit personnummer. En kreditrapport oprettes online på få sekunder, og du får straks besked, hvis købet kan gennemføres mod faktura.

Kort: du kan også købe kort via Klarna.
Her er Klarnas købsbetingelser:
Klarnas købsbetingelser

Alle spørgsmål vedrørende betaling og konto, bedes du kontakte Klarna direkte på tlf. 08-120 120 00.
www.paypal.dk

Oplysninger om tilbagekaldelse
I henhold til loven om fjernsalg og hjemmesalg har du som forbruger (dette gælder ikke for virksomheder) ret til at annullere kontrakten ved at underrette os inden for 14 dage efter modtagelse af varerne. For at bruge din ret til tilbagetrækning skal du returnere varerne i uskadet stand i original emballage.

Oplysninger om pantsætning
Betal hurtigere og mere sikkert ved hjælp af PayPal. Du kan vælge at finansiere din betaling fra din PayPal-saldo eller via et debet- eller kreditkort, der er knyttet til din PayPal-konto. For mere information, gå til www.paypal.com

Returret

Du kan returnere din vare inden for 14 dage efter modtagelse af din pakke eller få besked om, at din pakke er tilgængelig til afhentning på servicepunkter. Det kan IKKE returneres på varer, hvis værdi er mindre end 300DKK. Hvis du vender tilbage sent, forbeholder vi os ret til at opkræve DKK300 for sent retur. Hvis du ikke indløser din pakke, debiterer vi dig 300DKK. Varen skal returneres i original stand med alle resterende etiketter og med original emballage. Beklædningen må ikke lugte af parfume eller have makeup-pletter. I din pakke er der en returseddel, som du udfylder. Dit returadressekort sendes til dig, når vi sender din ordre. E-mailen er fra: noreply.posten@pacsoftonline.se. I e-mailen er der et link til din returforsendelsesnotat. Udskriv det og tap det på din retur. Pak og forsegl forsigtigt. Du returnerer returen ved servicepunktet, det samme sted, hvor du hentede din pakke. Når vi har modtaget dit afkast, krediterer vi din faktura fra Klarna eller lægger penge tilbage på din Paypal-konto


HAPPY LOVE FOREVER SHOPPING!

Vill du ha senaste nyheterna från Love Forever först? Fyll i din epostadress nedan.

Klart! Nu kommer du att få våra nyhetsbrev!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Info

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "OK" nedan så samtycker du till detta.

Stäng